Bellypaint

Een bellypaint is een schildering met schmink op een zwangere buik. Een mooie manier om deze bijzondere periode vast te leggen! Leuk als herinnering aan deze bijzondere tijd, als cadeautje aan je vriendin, als verrassing op een gender reveal party of babyshower, of als genietmomentje voor je gezin. Als je wilt kunnen jouw gezinsleden bijpassend geschminkt worden voor op de foto.

Het ontwerp van de bellypaint bespreken we van tevoren. De mogelijkheden zijn eindeloos, denk aan bloemen, dieren of bijvoorbeeld je geboortekaartje. Heb je zelf ideeën of foto’s ter inspiratie? Ik maak graag een schets en in overleg maken we er samen iets moois van! Is de bellypainting een verassing, dan bespreek ik graag van tevoren welke designs kunnen passen. Afhankelijk van het design neemt het maken van een bellypaint 1,5 tot 2,5 uur in beslag.

Uiteraard leggen we je bellypaint vast met een aantal mooie (digitale) foto’s die je per mail krijgt toegestuurd. Ik kom voor de bellypaint graag naar jouw locatie, zodat je zelf lekker ontspannen in jouw vertrouwde omgeving beschilderd kunt worden. Maar je kunt ook bij mij komen, ik heb een mooi ingerichte studio in de tuin waar we rustig en ongestoord jouw buikschildering kunnen maken en fotograferen. Mocht je professionele foto’s willen dan kun je mij in contact brengen met jouw fotograaf om af te spreken hoe en wat.

Het bellypainten gebeurt met EU goedgekeurde professionele schmink op waterbasis. Deze schmink is volkomen veilig voor jou en jouw kindje. Het beste moment voor een bellypaint is tussen de 30 en 36 weken zwangerschap. De buik is dan mooi rond. Het is aan te raden om ruim van tevoren een afspraak in te plannen, zodat we genoeg tijd hebben om samen het design te bespreken en de afspraak in te plannen. Denk hierbij ook aan de tijd van de dag dat jij je het lekkerste voelt.

Het grootste gedeelte van de bellypaint wordt geschilderd terwijl je zit. Als dat niet gaat zoeken we samen naar een houding die wel ok is. We beginnen staand met de schets en tussendoor zal je ook een aantal keer op moeten staan om de plaatsing van het design te controleren. Je buik is staand een andere vorm dan zittend. Uiteraard kun je op elk moment pauze nemen! Smeer je buik liever van tevoren niet in. De schmink ‘pakt’ dan minder goed en kan gaan vlekken waardoor het resultaat minder mooi wordt.

Heb je nog vragen, laat het me weten! Je kunt me bereiken op 06 4245 3705 of per email: wiesfacepainting@gmail.com.