Feestje!

Schminken op uw kinderverjaardag, partijtje of evenement is altijd een feestje! Vooral jonge kinderen vinden het meestal erg leuk om zichzelf om te laten toveren tot tijger, prinses, vlinder, piraat of welk ander personage dan ook. Zo’n feestje organiseren is niet zo heel ingewikkeld. Om te schminken moet er in ieder geval ruimte zijn (voor twee stoelen en een schminkkoffer) en er moet stromend water voorhanden zijn. Bijvoorbeeld een plek aan de verjaardagstafel op de kopse kant is een prima plek om te schminken en bij mooi weer kan het uiteraard ook in de tuin. Ik neem indien gewenst zelf stoelen en een koffer standaard mee. Verder is de enige voorwaarde om geschminkt te kunnen worden dat er geen sprake is van huidallergie voor cosmetische producten en dat degene die geschminkt wordt gezond is. Personen die ziek zijn of huiduitslag hebben, kunnen uiteraard om hygiene redenen niet geschminkt worden (houdt hier rekening mee om teleurstelling te voorkomen).

Iedereen mag zelf kiezen hoe hij/zij geschminkt wordt. Hiervoor heb ik voorbeelden bij me, maar vrij schminken mag ook. Ik probeer graag nieuwe designs uit :-). Ik heb alle kleuren bij me, ook splitcakes, vetschmink en poederschmink, alsmede glitters, stencils en handgemaakte opplak jewels. Natuurlijk kost het ene design meer tijd dan het andere dus het zal afhankelijk zijn van de tijd en het aantal personen dat geschminkt moet worden, hoe gedetailleerd de designs mogen worden. Een realistisch uitziend luipaard of tijger kost zo’n minuut of twintig en een eenhoorn 3 tot 5 minuutjes. De keuze is aan u.

Ook volwassenen laten zich graag facepainten voor bijvoorbeeld Halloween. Dus ook wanneer u zich wilt laten schminken voor een speciale gelegenheid kunt u mij mailen om de mogelijkheden te bespreken (wiesfacepainting@gmail.com). Op Instagram kunt u overigens alle designs terug zien die ik recentelijk heb gepaint.

https://www.instagram.com/wies_facepainting/

zoiets kost natuurlijk wel wat meer tijd… 🙂