Feestje!

Schminken op uw kinderverjaardag, partijtje of evenement is altijd een feest!!! Vooral jonge kinderen vinden het meestal erg leuk om zichzelf om te laten toveren tot tijger, prinses, vlinder, piraat of welk ander personage dan ook. Zo’n feestje organiseren is niet zo heel ingewikkeld.

Om te schminken moet er in ieder geval ruimte zijn (voor hoge stoel en schminkkoffer) en er moet stromend water voorhanden zijn. Ik neem zelf alle spullen mee. Kinderen die ziek zijn of huiduitslag hebben kunnen uiteraard om hygiene redenen niet geschminkt worden.

Iedereen mag zelf kiezen hoe hij/zij geschminkt wordt. Naar een voorbeeld of vrij ontwerp. Ik heb alle kleuren bij me, glitters, stencils en handgemaakte opplak jewels. Natuurlijk kost het ene design meer tijd dan het andere dus het zal afhankelijk zijn van de tijd en het aantal personen dat geschminkt moet worden, hoe gedetailleerd de designs mogen worden. Een realistisch uitziend luipaard of tijger kost zo’n minuut of 12 en een eenhoorn 3 tot 5 minuutjes.

Kijk hier voor voorbeelden: https://www.instagram.com/wies_facepainting/